Terug

Ook de lente kriebels ?

  • 11 / 04 / 2022 0
Ook de lente kriebels ?

Ook de lentekriebels ?
Bereid je voor , op de lente en zomer

Eindelijk het is weer zover , de lente , we kijken er elk jaar naar uit .

De lente betekend natuurlijk ook lentepoets ,... de tegels van jouw terras , de tuintafel of jouw oprit van de garage , ... alles ziet weer groen van de koude natte winter .

Wij hebben er het juiste product voor ,JERANITmultireiniger , het ideale product om te ontmossen , zonder te hoeven schuren en schrobben . gewoon het product mengen met water , de te ontmossen oppervlakte bevochtigen ( zie wel dat het enkele dagen niet regent ) en laat daarna de Jeranit zij werk doen , jouw terras tegels , tuintafel ,oprit ,houten afsluitingen,serres,glaskoepels,daken , grafzerken, muren, caravan ,boot, enz.. zijn weer zomerklaar .

JERANIT® MULTI-REINIGER tast geen enkele steensoort, hout of kunststof aan.Tevens is het volkomen veilig voor glas, asfalt en rubber.JERANIT® MULTI-REINIGER is veilig voor grassen en planten, mens en dier.

 

Met ons ruim assortiment van Nordic ECOCLEANkan je de op een ecologische verantwoorde manier jouw huis lentepoets doen .

Niet alleen is het waarschijnlijk het meest milieubewuste reinigingsproduct op de markt , Nordic ECOCLEAN is ook een supergoed product !

Doe de test en bestel ons ECOCLEAN voordeelpakket , een gamma aan producten aan een voordelige prijs .

Het pakket bevat een Allesreiniger , ontkalker , glasreiniger , ontvetter en toiletreiniger .

Doe de test !!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Convince Bv / - Reviews @
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »